strømmes.png


NOEN SOM SKAL FEIRES?

Strømmes har eksepsjonelle sveitsiske ur for eksepsjonelle medarbeidere og jubileum!

Å påskjønne ansatte som har vært i bedriften i en årrekke med en klokke er en lang tradisjon. Gave i anledning mottakerens jubileum i bedriften kan gis skattefritt for et beløp på inntil kr. 8.000,-.

Klokkene fra Raymond Weil skiller seg ut i mengden med sin harmoniske og elegante design, som uttrykker varige verdier og høy kvalitet. Raymond Weil leverer et bredt spekter av modeller til både damer og herrer, og henvender seg til alle med sans for elegant design og høy håndverksmessig kvalitet. Raymond Weil er et familieeid selskap med base i Geneve, og er ett av de mest anerkjente klokkemerkene i verden. Raymond Weil er det perfekte valget for både store og små jubileum!

Med sitt klassiske utseende og høye kvalitet er Tango-modellene fra Raymond Weil som skapt for jubilantene:

- Stål, belagt med gull-doublé

- Safirglass

- Sikkerhetslås

- God Vanntetthet; herre 300m, dame 100m

- Fine størrelser; herre 41mm, dame 30mm

- Veil pris 8.000,-

 

Strømmes er en av Norges ledende leverandører av profileringsartikler

Strømmes har i over 55 år vært en av Norges største og mest erfarne leverandører av gave- og profileringsartikler. Kombinasjonen av fagkunnskap og seriøse underleverandører har gjort oss til totalleverandør for store og små virksomheter innen de fleste bransjer. Vi tilbyr produkter tilpasset markedet til konkurransedyktige priser og kort leveringstid. Vi har et sterkt fokus på å knytte til oss sterke internasjonale og norske merkevarer.

Kontakt informasjon
Telefon: +47 38 12 01 00
Mail: stromme@strommes.no