“DEN SPORTY KLOKKEN INSPIRERT AV FORMEL 1”


TAGHeuer_Formula1_Gulf_CAZ101N.FC8243 (8).jpg

Formula 1-serien ble utviklet med bakgrunn i TAG Heuers lange historie innen motorsport. Serien ble lansert i 1986, året etter at TAG Heuer hadde inngått samarbeid med Formel 1-teamet McLaren. Samarbeidet mellom TAG Heuer og McLaren er historiens lengste samarbeid mellom et lag og en tidtaker. Formula 1-klokkene ble jevnlig testet av sjåførene.

Formula 1-serien er den mest prisgunstige av TAG Heuers kolleksjon. Den byr på mange tøffe klokker som er en ideell gave til blant annet konfirmanter. Klokkene har en eksepsjonell kvalitet og design, og passer til enhver anledning.

Formula 1-seriens dameklokker består av elegante modeller der flere har kombinasjon av stål og keramikk, noen har diamanter. Også disse modellene har en gunstig pris, der TAG Heuer ønsker å tilby en tilgjengelig luksus for den motebevisste.

Årets nyheter byr på flere lekre damemodeller. Disse er karakterisert av rene skiver med god lesbarhet og et system som gjør det enkelt å bytte mellom rem og lenke. Samme klokke kan således gjøres sommerlig og lekker med en knallrosa rem, før den tones ned og gjøres klassisk med lenke når det igjen går mot høst.

 
TAGHeuer_Formula1_Lady_2018 (7).jpg