NY LIMITERT TAG HEUER MONACO, NR 4 I REKKEN, ER NÅ LANSERT!

TAG Heuer har lansert deres fjerde av fem limiterte Monaco klokker på et eksklusivt event i Tokyo for å markere deres Monaco 50-års jubileum. Klokken er inspirert av tidlig 2000 tallet.

CASE_CAW211Y.FC6469 SPECIAL ED. THROUGH TIME 2000'S HD.jpg

MONACO 1999–2009 LIMITED EDITION (Ref: CAW211Y.FC6469)

Den første Monaco klokken som ble lansert i år i forbindelse med 50-års jubileet, representerte 1970-tallet og ble lansert under Monaco Grand Prix i mai. Monaco klokke nr 2 ble lansert på Le Mans i juni og representerte 1980-tallet. Deres tredje klokke hentet inspirasjon fra 1990-tallet og ble lansert i New York under Formula E Championship i juli.

I slutten av september feiret TAG Heuer avdukingen av den fjerde Monaco klokken på Tokyo National Museum i Japan. Japan er kjent for sin vågale og moderne design som kombinerer skjønnhet og funksjonalitet, og var sånt sett et ideelt sted å hedre den legendariske Monaco og dens dristige design som har skilt den fra alle andre klokker i et halvt århundre.

Arrangementet startet med en fantastisk drone-forestilling foran museet med 6000 LED-lys. Inne i galleriet kunne gjestene beundre en stor Heuer-utstilling med blant annet de tre foregående utgavene av jubileumssamlingen til Monaco.

2000-tallets stilige stil og design

Det fjerde armbåndsuret til Monacos jubileumsfeiring, representerer den dristige arkitekturen og de vågale designkodene i tiåret fra 1999 til 2009. Klokken er en spesiell samler utgave med et klassisk svart-hvitt utseende. Den hvite sirkelen på skiven har timemarkører i rødt og oransje. Rød-fargen går også igjen på den store kronograf-viseren. Sub-registrene er hvite med tydelig sorte markeringer. Den rustfrie stålklokken kommer med en perforert svart skinnrem med hvit søm.

Som med originalen, er pusherne plassert på høyre side, mens kronen er på venstre - et ukonvensjonelt trekk som har utmerket Monaco de siste 50 årene.

DOS 2_CAW211Y.FC6469 SPECIAL ED. THROUGH TIME 2000'S HD.jpg

Baklokket er gravert med “Monaco Heuer” -logoen samt “1999-2009 Special Edition” og “One of 169”. Klokken har også det berømte Caliber 11 urverket, dog en modernisert versjon av originalen i 1969. Også denne jubileumsklokken er produsert i en utgave begrenset til 169 stykker.

SE FLERE MONACO MODELLER HER:


Irena Markovska