TAG Heuer Aquaracer – skapt for den aktive

Vi ønsker ikke at klokken skal være til hinder for at du kan være så sporty du ønsker, så derfor har vi TAG Heuer Aquaracer. Initialt var klokken inspirert av profesjonell vannsport, men Aquaracer er bygd robust for at du skal kunne gjøre mer ekstreme sporter både på land og i vann. Designet er stilfullt og komfortabelt for at den også skal passe dersom det kreves litt mer stil til dress eller kjole.

WAY201B.BA0927 AQRC 300M CAL. 5 - BLUE CERAMIC - MOOD PACKSHOT 2016.jpg

Følgende seks punkter er karakteristisk for Aquaracer-serien:

1)      Selvlysende visere og indekser gir god lesbarhet under vann.

2)      Skrukrone gir optimal vanntetthet. HUSK å sjekke at kronen er skrudd til før du bader.

3)      Dobbel sikkerhetslås gjør at klokken sitter bedre på armen. I tillegg har lenken mulighet for å forlenges, slik at den kan settes utenpå en våtdrakt.

4)      Dreibar bezel-ring som kan dreies i én retning. Dette sikrer at dykkertiden uansett ikke blir for lang, selv om man skulle skru på bezelen under dykkingen.

5)      Safirglass

6)      Minimum 300 meter vanntett

Hva skal jeg med 300 meter vanntett, tenker du? Dette går på det presset som oppstår når klokken er ved 300 meter dyp, som også kan sammenlignes med det presset som oppstår når du hopper eller stuper i vannet. Derfor kan du alltid trygt bade med en TAG Heuer Aquaracer om du liker å vasse ut i eller gjøre med spektakulære hopp eller stup.

Innenfor Aquaracer-serien har du alle mulighet til å finne en klokke som matcher din stil uten å gå på bekostning av funksjonalitet, og den finnes både til herre og dame, Automatikk og Quartz (se artikkel om forskjellen), flere fargekombinasjoner og rem/lenke.

TAG Heuer

Sveitsiske TAG Heuer har vært en ledende produsent av prestisjefylte sportsklokker siden 1860, og er i dag blant verdens mest luksuriøse og innovative merkevarer. TAG Heuer henter inspirasjon fra sitt engasjement innen sportsverdenen for kontinuerlig å kunne lage de mest eksakte tidtakingsinstrumentene og sportsinspirerte klokkene i verden. Allerede i 1892 tok TAG Heuer patent på sin første vanntette kasse.

Morten Fosshaug