TAG HEUER MED NY CARRERA LADY KOLLEKSJON I 36 MM

De raffinerte og feminine Carrera Lady-klokkene har blitt utsmykket med en elegant design, samtidig som de holder seg tro til Carrera-linjens personlighet og rene linjer.

Klokkene er elegante og klassiske og kommer i en perfekt 36 mm strørrelse. Klokkene kommer i både quartz og automatikk, og har tydelige lesbare urskiver. De nye modellene i Carrera Lady 36 mm kolleksjonen er det ideelle tilbehøret for den kresne og stilsikre kvinnen.

Cara Delevingne

Se hvordan TAG Heuer ambassadør Cara Delevingne styler klokkene. Du finner garantert en favoritt blant de ulike modellene!

Den klassiske og moderne sportsklokken inspirert av motorsport

TAG Heuer Carrera kolleksjonen ble introdusert i 1963 som en hyllest til det kjente Carrera Panamericana-billøpet som ble ansett som det farligste i verden. Designet var enkelt, elegant og med en tydelig og lesbar skive. Helt siden den gang, har TAG Heuer blandet mote og funksjonalitet og gått sine egne veier i utviklingen. I den nye Carrera Lady kolleksjonen, kan du velge mellom ulike urskiver; hvit perlemorskive, lilla, blå, grå og sort. I tillegg står valget mellom diamanter på bezelringen eller ikke.

FINN DIN NÆRMESTE FORHANDLER HER

Irena Markovska