STORSLAGEN FEST TIL ÆRE FOR MONACO KLOKKEN I FORBINDELSE MED 50-ÅRSJUBILEET

Monaco - 25. mai 2019: TAG Heuer holdt en storslagen fest i forbindelse med 50 årsjubileet av Monaco-klokken samtidig med en av årets største begivenheter, nettopp Monaco Formel 1 Grand Prix.

Party all night long..

Festen fant sted lørdag kveld på en TAG Heuer Yacht. Det var en eksklusiv og stjernespekket fest med blant annet Patrick Dempsey, Bella Hadid, Winnie Harlow, Jourdan Dunn, Kai Lenny og Jean-Eric Vergne. DJ Bob Sinclair stod for musikken.

Monaco 1969

TAG Heuer har nå vært offisiell tidtaker for Monaco Formel 1 Grand Prix siden 2011, men allerede siden lansering i 1969 var det sterke bånd. Siden sin debut i 1969 har Monaco-klokken og Monaco Formel 1 Grand Prix hatt en sterk kobling.

1 av 5 nye limiterte Monaco klokker

På fredag avslørte TAG Heuer den første av fem nye kollektor-timepieces inspirert av den originale Monaco klokken. Fem nye limiterte Monaco klokker vil bli lansert i løpet av 2019.

Den dristige og ikoniske designen på Monaco klokken har gjort den umiddelbart gjenkjennelig. Hvert aspekt av designen var radikalt og gikk dit hvor ingen annen klokke hadde gått før i form av design og teknologi. Ikke bare var TAG Heuer Monaco den første vanntette firkantete klokke, men det var også den første automatikk kronograf klokken som noensinne hadde blitt produsert.


Se flere Monaco klokker fra kolleksjonen her

Finn din nærmeste TAG Heuer forhandler herIrena Markovska