TANGO GMT BOB MARLEY LIMITED EDITION

Raymond Weil hedrer legendariske Bob Marley med en spesialdesignet Tango-modell i begrenset opplag på 1.500 stk. Modellen er designet i samarbeid med House of Marley.

Stor suksess

Da Raymond Weil i 2017 laget en Bob Marley-modell for eksklusiv distribusjon i Karibien og USA, ble dette en umiddelbar suksess. Selskapet følger nå opp med en modell tilgjengelig for verdensmarkedet. Modellen tilhører Tango-familien, og den sorte skiven er prydet med det lett gjenkjennelige løve-hodet. Andre detaljer er hentet fra det etiopiske flagget. Sekundviseren er rød, GMT-viseren er grønn, og sekundene er markert med gult. Baklokket er gravert med det limiterte produksjonsnummeret, Bob Marleys signatur, samt den kjente referansen «Time will tell» fra albumet Kaya.

Kassen er 42mm, i stål, og har en sort og grå bezel i aluminium. Den er vanntett til 300m, og har en lenke i rustfritt stål med sikkerhetslås. Klokken kommer i en lekker spesialdesignet eske.

Dette er et must for enhver Bob Marley-entusiast!

Irena Markovska