TAG HEUER LANSERER CONNECTED GOLF KLOKKE OG APP

Nå kan du være Connected både på og utenfor greenen. TAG Heuer kombinerer avansert urmakerkunst med deres interesse for golf. TAG Heuer lanserer Connected Modular 45 «Golf Edition» og app. Denne klokken i kombinasjon med det unike 3D kartet tilgjengelig i TAG Heuer Golf appen, er et must-have for enhver golfer.

_I6A3281.jpg

Ulike funksjoner

Det er viktig å påpeke at klokken er like anvendelig uavhengig om du er en ivrig golfer eller ei. Klokken er et stilig tilbehør med en unik digital teknologi. Det er først og fremst en smartklokke, og Golf appen er kun en av mange andre apper og funksjoner som klokken tilbyr.

Klokken er 45mm i diameter, har sort keramisk bezel med inngraveringene 1-18, som indikerer en 18-hulls bane. Den har touchscreen i safirglass, ulike sensorer (bl.a GPS, NFC og mikrofon), 4 GB lagring og en batteritid på hele 25 timer. I tillegg kan du sende meldinger, motta varslinger, spille musikk og laste ned andre apper. Den kommer med både hvit og sort rem, og i tillegg får du 3 golfballer med TAG Heuer logo inkludert i etuiet.

TAG Heuer Golf app

TAG Heuer har for første gang utviklet en app for iOS og Android smartklokker. Golf appen er tilgjengelig for nedlastning, og kan benyttes både på TAG Heuer Connected Modular 45 «Golf Edition» og andre TAG Heuer Connected Modular smartklokker. Appen gir deg innsikt til å kunne forbedre opptreden, samler informasjon om score og hvor langt du slår, i tillegg til at den viser 39.000 golfbaner rundt i verden med helt presist 3D kart. Appen erstatter den tradisjonelle scorecard (papirløsningen), og kan «holde track» for opptil fire spillere.

TAG Heuer sin ekspertise

Med TAG Heuer Connected Modular 45 «Golf Edition” og TAG Heuer Golf app, demonstrerer TAG Heuer sin ekspertise for å måle eksakt tid, og avstand med enestående presisjon. Sport representerer en stor del av TAG Heuer sitt DNA, og merket fortsetter å heve listen når det kommer til tidtaking, teknologi og innovasjon.

_I6A3051.jpg
Irena Markovska