CARA DELEVINGNE ER TILBAKE

Den kjente supermodellen og it-jenta Cara Delevingne debuterte som TAG Heuer-ambassadør i 2015. Nå er hun tilbake som det sveitsiske klokkemerkets ansikt utad i deres nye kampanje. I kampanjen demonstrerer hun tydelig merkets motto #Don’tCrackUnderPressure ved å stå ubeskyttet sammen med en løve. Løver er også hennes favorittdyr, og hun har sågar en tatovert på pekefingeren.

TAG Heuer er særdeles stolt av kampanjen, som ble muliggjort i samarbeid med den kjente naturfotografen David Yarrow og Kevin Richardson med kallenavnet «The Lion Whisperer». Richardson har et reservat for ville dyr i Sør-Afrika. Det er her opptaket ble gjort.

Stor suksess for Cara Delevingne auksjon i London

Bildet er mektig og budskapet er kraftfullt. Et par meter fra en brølende løve står Cara stolt og besluttsom med et gjennomtrengende blikk. Som det nye ansiktet for #DontCrackUnderPressure- kampanjen ønsket Cara å være en kilde til inspirasjon, og hun insisterte selv på at bildene skulle tas uten gitter mellom henne og løven for å beskytte henne.

Utstilt på Maddox-galleriet i London, ble originalbildet fra TAG Heuer-kampanjen auksjonert bort for en rekordpris på 120.000 pund. Overskuddet gikk uavkortet til Cara Delevingnes stiftelse som jobber med å styrke unge kvinners rettigheter over hele verden.

TAG Heuers slagord #DontCrackUnderPressure, tas til nye høyder takket være denne kampanjen.

Irena Markovska