RAYMOND WEIL PARSIFAL – EN KLASSIKER ER TILBAKE

Nesten 30 år etter at den ble lansert for første gang, relanseres nå en av Raymond Weils mest populære serier, Parsifal. En del av trekkene som kjennetegner serien er beholdt, dog med en moderne tvist.

RW_parsifal_5580-stp-00300_ambiance_rvb_72dpi_forWeb.jpg

Serien henter inspirasjon fra Wagners kjente opera med samme navn, og er en god kombinasjon av urmakerkunst, klassisk design og tilgjengelig luksus. Gjennom relanseringen ønsker Raymond Weil å gå tilbake til røttene og bruke tradisjon som kilde til inspirasjon. Samtidig er dagens Parsifal-modeller oppdaterte med mykere linjer og slankere gull-detaljer på bezel og lenke. Modellen kommer fortsatt med romertall og kronen er i blå lakk. Takket være designen med kryss-formede ledd, er lenken særdeles behagelig rundt håndleddet. Herremodellen har en diameter på 41 mm, damemodellen 30mm.

#SamePrecisionDifferentTime


FINN DIN NÆRMESTE RAYMOND WEIL FORHANDLER HERIrena Markovska