TAG Heuer Aquaracer

WAY201A.BA0927 AQRC CALIBRE 5 BLACK CERAMIC - PR VIEW 2016.jpg

Sveitsiske TAG Heuer har vært en ledende produsent av prestisjefylte sportsklokker siden 1860, og er i dag blant verdens mest luksuriøse og innovative merkevarer. TAG Heuer henter inspirasjon fra sitt engasjement innen sportsverdenen for kontinuerlig å kunne lage de mest eksakte tidtakingsinstrumentene og sportsinspirerte klokkene i verden. Allerede i 1892 tok TAG Heuer patent på sin første vanntette kasse.

Aquaracer-serien er inspirert av profesjonell vannsport, har en elegant utførelse og stilig design. Dette er sporty og robuste klokker som egner seg til sport og friluft, men som også går like lekkert til dress eller kjole. Følgende seks punkter er karakteristisk for Aquaracer-serien:

1) Selvlysende visere og indekser gir god lesbarhet under vann.

2) Skrukrone gir optimal vanntetthet.

3) Dobbel sikkerhetslås gjør at klokken sitter bedre på armen. I tillegg har lenken mulighet for å forlenges, slik at den kan settes utenpå en våtdrakt.

4) Dreibar bezel-ring som kan dreies i én retning. Dette sikrer at dykkertiden uansett ikke blir for lang, selv om man skulle skru på bezelen under dykkingen.

5) Safirglass

6) Minimum 300 meter vanntett

Innenfor Aquaracer-serien har du alle muligheter til å finne en klokke som matcher din stil uten å gå på bekostning av funksjonalitet. Din Aquaracer følger deg på dine største eventyr!