New Freelancer annonsemotiv.png
 

Raymond Weil - Independence is a state of mind

Klassisk, elegant og uavhengig. Denne beskrivelsen har vært synonymt med Raymond Weil i over 40 år. Da Raymond Weil grunnla selskapet i 1976 hadde han et ønske om å skape klokker med en klassisk og tidløs design, basert på verdier som varme, sensualitet, velvære og harmoni. Disse verdiene danner utgangspunktet når Raymond Weil skal skape en ny modell, og bidrar til å gi klokkene et elegant og eksklusivt preg.

Klokkene fra Raymond Weil skiller seg ut i mengden med sin harmoniske og elegante design, som uttrykker varige verdier og høy kvalitet. Merket har alltid lagt vekt på at kun det beste er godt nok, og produserer klokker med eksepsjonell kvalitet og finish. Raymond Weil er kjent for å levere mye klokke for pengene, og spesielt diamantmodellene utmerker seg med sin gunstige pris sammenlignet med andre merker. Raymond Weil leverer et bredt spekter av modeller til både dame og herre, og henvender seg til alle med sans for elegant design og høy håndverksmessig kvalitet.

Raymond Weil er en av få sveitsiske urprodusenter som fortsatt er frittstående, noe som kommer klart til uttrykk gjennom slagordet "Independence is a state of mind". Selskapet eies av Raymond Weil og hans familie, og tredje generasjon er nå aktivt involvert. Raymond Weil ønsker ikke å følge i andres fotspor, og uavhengighet og mulighet til å gå sine egne veier er svært viktig for merkets identitet. Dette har blant annet kommet til uttrykk gjennom prisvinnende annonsekampanjer med utgangspunkt i kunst og kultur, som har satt Raymond Weil på kartet blant urentusiaster og andre med sans for flotte klokker.

I dag er Raymond Weil representert i over 100 land, og et av de mest kjente merkene innen Sveitsisk urindustri. I Norge forhandles Raymond Weil gjennom et selektivt utvalg av høyt kvalifiserte urmakere, som står klare til å vise deg de flotte modellene.