Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

KLOKKER OG INTERNETT

De mest anerkjente sveitsiske klokkeprodusentene tillater ikke salg av klokker over internett. Det betyr at tilbyderne av slike klokker på internett som regel er såkalte gråmarkedsaktører. I slike tilfeller er klokker solgt over internett ikke dekket av garanti, og du er heller ikke garantert at du kjøper en ekte vare. I følge kilder innen sveitsisk urindustri er så mye som 98% av klokkene som selges på internett enten:

  • tyvegods

  • kopi / forfalskning

  • brukte med uekte deler

  • gråmarkedsvarer uten garanti eller tilsvarende

Prisene som oppgis på nettet kan derfor ikke sammenlignes med veiledende priser fra autorisert forhandler. Det er kun ved å handle hos en autorisert forhandler at man er garantert et originalt produkt med den garantien og service man forventer.

 

KLOKKER OG UTLANDET

Vær obs på at eksklusive sveitsiske klokkemerker kun selges via autoriserte forhandlere. Be derfor om dokumentasjon på at forhandleren er autorisert dersom du vurderer å kjøpe klokke i utlandet. Det er mange falske og stjålne klokker i omløp, og kjøp av disse er i verste fall med på å finansiere terror, narkotika, våpen- og menneskehandel. Å handle kopivarer er kriminelt. Beslaglegging og skyhøye bøter er som regel konsekvensen om man blir tatt. Varer dyrere enn kr 6.000,- kjøpt i utlandet skal fortolles ved grensepassering. Beslag- og bøtelegging er konsekvensen ved forsøk på innsmugling. Sendes en klokke ut av landet, f.eks til service hos fabrikk, må tollpapirene være i orden for at den skal kunne returneres tollfritt.

 

Alle forhold tatt i betraktning, er det utvilsomt tryggest og mest lønnsomt å kjøpe sin eksklusive klokke i Norge hos autorisert forhandler. I tillegg er man sikker på at man har et ekte produkt som man kan nyte med den beste samvittighet!