Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

CHIC & SPARKLING FRA RAYMOND WEIL!

 

Freelancer Summertime – et ultrastilig, elegant automatikk ur med et fargespekter påvirket av citrus og naturlige farger. Urene utstråler en delikat miks av friskhet og følelser toppet med diamanter og topp sveitsisk kvalitet!

Les mer

FREELANCER, SVARET PÅ UAVHENGIGHET

 

 

Freelancer serien er en vellykket samling fra sveitsiske Raymond Weil. Disse urene gir en bekreftelse til de uavhengige som ønsker å være herrer over livet sitt. Denne subtilt elegante serien hevder sin urbane personlighet og karakterstyrke igjen i år.

Les mer

FREELANCER LADY SUNSHINE

 

Freelancer Lady Sunshine er et mesterverk, full av glamour. 
Klokken er feminin, urban og svært elegant!

Les mer

JASMINE TURANDOT SPLENDOR

 

 

En ny Jasmine har nettopp slått ut i blomst i Raymond Weils horologiske hage. Med sin bedårende fremtoning er den en ekte hyllest til heltinnen i Puccinis opera, Turandot, hvis skjønnhet er forbundet med jasmine-blomsten. Dette vidunderet av en klokke er besatt med 29 diamanter, og kombinerer roségull med stål. Kontrasten er som ild og is, og vekker lidenskapen til live, akkurat som Turandot. Detaljrikdommen er stor, en jasminblomst pryder sentrum av skiven, og forvandler dette uret til den vakreste blomst man kan tilby en kvinne.

Les mer

PARSIFAL, FOR A LIFE TIME…

 

 

Raymond Weil er et av de mest eksklusive sveitsiske klokkemerkene på markedet og er en klar markedsleder i det norske markedet. Det er et familieeid selskap hvor samtlige beslutninger og operasjoner blir besluttet av dem selv. PARSIFAL serien er flaggskipet til Raymond Weil og deres mest kjente serie. Den ble lansert i 1991 og har gjennomgått 3 facelifts i etterkant. Den symboliserer luksus og mangfold og er både klassisk og elegant med dens tidløse design.

Les mer